Ejderstigen 10

Nättraby, Nättraby

ETT HEM MED EXTRA ALLT NÄRA HAV OCH NATUR!

Söker du huset med det där lilla extra men som sällan kommer ut till försäljning? Kanske är det detta. Med ett högt och centralt läge med utsikt över takåsar och Nättrabyån ligger denna suterrängvilla med gott om ytor. Detta hem gör din vardag lite enklare och lyxigare där nuvarande ägare har skapat en riktig hemmaoas. Spara tid genom att träna i hemma-gymmet, fyll walk-in skafferit med en massa godsaker och maxa fredagsmyset med popcorn och en härlig film i BIO-rummet. Akustikplattor i BIO-rummets tak vittnar om nuvarande ägarnas känsla för smarta detaljer och genom att renovera hela huset har de lyckats skapa ett hem för den aktiva och stora familjen. Här finns även hela fem sovrum med möjlighet till fler, två vardagsrum utöver bion och två duschrum. På övre plan finner du det nyrenoverade köket och vitvaror av hög standard. Här kan du stå och laga mat samtidigt som du blickar ut över Nättrabyån och skymtar skärgårdsbåten Axel som tuffar förbi. Längst med baksidan sträcker sig en altan med gott om plats. Varför inte tassar ut hit med morgonkaffet eller anlägg här din egna köksträdgård. På husets framsida sträcker sig en rymlig och härlig altandel med plats för ett stort matbord samt flera loungehörnor. SPA-badet gör att känslan av lyx även infinner sig utomhus. I trädgården finns det gott om plats för plantering, lek och umgänge, studsmatta för barnen eller vad du önskar. Trots den lugna och privata känslan befinner du dig mitt i Nättraby med närhet till både hav och natur och populära Tallholmens badplats ligger ca 1 km bort och Åslättens båthamn och havet endast 300m bort. Nättraby är väldigt omtyckt bland många, både gammal som ung. Här finns förskola, grundskola 1-9, vårdcentral, ICA, COOP, Wellnes gym och padel- hall. Huset är besiktigat. Fiber finns samt garage. Välkomna på visning.

Fakta

Utgångspris
4 425 000 kr
Rum

9 st

Sovrum

5 st

Boarea

228 m²

Tomtarea

1 646 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla souterräng

Byggnadsår

1980

Fastighetsmäklare, Delägare

Profil

Linnea Sundquist

072-8872555

linnea@sundquistochclarberg.se

Koordinator, Inredare, Delägare

Profil

Elin Clarberg

072-8874555

elin@sundquistochclarberg.se

Vägbeskrivning

Se karta.

Planlösning

Rymlig 1-plans souterrängvilla som varsamt och smakfullt renoverats. Huset har en väldisponerad planlösning med generösa sällskapsytor och här finns hela nio rum fördelat på bland annat vardagsrum, allrum, fem sovrum, hemma-gym och ett Bio-rum. Renoverat modernt och smakfullt kök i sorber inredning och hög standard från märket Kvik. Stort vardagsrum som ligger i anslutning till köket, här finns plats både för en soffgrupp och matbord.

Rum

 • ENTRÈPLAN

 • ENTRÈ

  Välkomnande ljus entrè med avhägningsytor och skjutdörrsgarderob med spegel. Vinylgolv i grå kulör, vitmålade väggar och vitt tak.

 • ALLRUM

  Mysigt allrum som är det perfekta barn/ungdoms utrymmet. Här finns gott om plats för arbetsyta/pysselhörna och soffgrupp. Braskamin (eldningsbar), ljust parkettgolv, målade väggar i behagliga kulörer samt vitt tak.

 • SOVRUM

  Praktiskt och bra sovrum. Ljust parkettgolv, målade väggar med fondtapet och vitt tak.

 • SOVRUM/GÄSTRUM

  Perfekt rum om man får gäster eller som sovrum/kontor. Målade väggar i en grå samt vit nyans. Vitt tak och heltäckningsmatta i en grå färg.

 • BIO-RUM

  Härligt bio-rum som gjort för maximerat fredagsmys eller den där viktiga matchen. Målade väggar i en behaglig grå färg. En heltäckande matta även den i en grå kulör. Akustikplattor för att få den bästa ljudkvalitén.

 • DUSCHRUM

  Duschrum utrustat med dusch, WC, tvättställ med förvaring, spegel med inbyggd belysning samt handdukstork. Väggarna är målade med en våtrumsfärg och på golvet ett snyggt klinkergolv i grå kulör. Här finns även golvvärme.

 • TVÄTTSTUGA

  Ljus tvättstuga som nås från både groventré och från huvudentré. Utrustat med tvättmaskin från Samsung (2022).

 • GROVENTRÈ

  Rymlig groventré med gott om förvaring i form av två garderobsväggar. Härifrån når du både gymmet, skafferiet och tvättstugan. Fint grått praktiskt vinylgolv, vitmålade väggar och vitt tak.

 • WALK-IN SKAFFERI

  Inrett smakfullt skafferi som både är mysigt och praktiskt. Platsbyggda trähyllor och ett vackert acaciagolv . Målade vita väggar och tak.

 • GYM

  Stort rum perfekt för hemma-gymmet eller inred efter behov och fantasi. Målade väggar, vitt tak och heltäckningsmatta i mörkgrå kulör.

 • ÖVRE PLAN

 • KÖK

  Tidlöst kök från KVIK (2022) i en ljusgrå kulör med en laminatskiva i stenimitation. Väggarna är målade i en snygg avtorkningsbar färg. Köket är utrustat med Kyl/Frys från Siemens, inbyggd kombinerad ugn med micro samt vanlig ugn, märke Siemens, induktionshäll från Siemens och fläkt från Thermex. Vitt tak och ett fint slipbart golv i fiskbenspakett.

 • SOVRUM

  Ljust sovrum målat i en behaglig ton. Plats finns för dubbelsäng. Härifrån kommer du ut till baksida trädgård och altan. Gott om förvaring i form av en garderobsvägg. Ljust laminatgolv och vitt tak.

 • BADRUM

  Badrum utrustat med både badkar och dusch, WC och kommod med förvaring från IKEA (2022). Badrummet är målat i en behaglig ljus våtrumsfärg. På golvet ligger det ett grått klinkergolv som gifter sig fint med övriga kulörer. Extra plus för golvvärme och handdukstork.

 • VARDAGSRUM

  Stort och luftigt rum med utgång till baksida altan. Plats för både soffgrupp och matbord. Parkettgolv, målade väggar och vitt tak.

 • SOVRUM

  Rymligt sovrum som passar utmärkt som föräldrarsovrum. Fin vy över takåsarna och ner mot Nättrabyån. Parkettgolv, vitt tak och målade väggar.

 • SOVRUM

  Mysigt rum som kan fungera som ett kontor eller sovrum. Ljust laminatgolv, vitt tak och målade väggar med en fondtapet.

 • UTVÄNDIGT

 • GARAGE

  Bra med utrymme och plats för både bil och förvaring.

 • ALTAN FRAMSIDA

  Härlig altan med gott om plats för matbord och loungehörna. På altanen finns ett SPA-bad.

 • ALTAN BAKSIDA

  Altan som täcker hela baksidan med ingång till både sovrum och vardagsrum. Plats finns för soffdel eller ett café bord.

Tomt

Slutningstomt.

Lättskött generös trädgårdstomt med plats för flera uteplatser, lek och umgänge.

Rymlig altan i trä på framsidan av huset. SPA-bad och gott om plats för matbord och loungehörna. Altan i trä på baksidan av huset. Plats för bord och stolar.

Planbestämmelser

Byggnadsplan Byggnadsplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Karlskrona Nättraby GA:6 ändamål: Vägar Avtalsservitut Ledning Förmån: Avtalsservitut: Garage Mm, 10-IM1-82/5445.1 Last: Avtalsservitut: Ledning, 10-IM1-69/7416.1

Ventilation

Mekanisk, från - och tilluft.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 20/8 2020

Klass

D

Förbrukning

58 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

EON

Leverantör

EON

Förbrukning

19 000 kWh/år

Drift per år

Uppvärmning

28 365 kr

Försäkring

2 880 kr

Vatten/avlopp

9 235 kr

Sotning

225 kr

Vägsamfällighet

800 kr

Renhållning

2 425 kr

Summa

43 930 kr

Kostnad för uppvärmning är inkluderat el och nätavtal. Vattenförbrukning ligger på 157kbm/ år. Sophämtning: 14-dagarstömning. Sotning vartannat år.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

2 225 000 kr

Byggnad

1 563 000 kr

Mark

662 000 kr

Skatt/avgift

8 874 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1980

Pantbrev

Summa

1 700 000 kr

Antal

9 st

Närområde

Nättraby är en populär och växande tätort ca 1,2 mil utanför Karlskrona. Här finns det mesta såsom förskola, grundskola 1-9, vårdcentral, affärer, restauranger, Wellnes Gym, idrottsplats och padelhall. Här bor du med närhet till både hav och natur med flera fina promenadområden. Åslättens båthamn och havet ligger endast 300m bort.

Parkering

Garage.

Kommunikation

Mycket goda bussförbindelser.

Service ställen

ICA Nättran - COOP.

Byggnad

Typ

1-plansvilla souterräng

Byggår

1980

Fasad

Stående träpanel

Grund

Betongplatta på mark- flytande golv och krypgrund

Stomme

Betong/trä

Uppvärmning

Luft/vattenvärmepump samt eldstad

Tak

Valmat tak, betongpannor

Fönster

3-glas isolerrutor

Renoveringar

2022 - Nytt värmesystem luft-vatten 2022 - Nytt kök, samt samtliga vitvaror och golv 2022 - 2 badrum 2022 - Målat väggar ovanvåning i vardagsrum, master bedroom och stora sovrummet 2022 - På nedervåningen är reglar mot mark bytt till stålreglar samt nya innerväggar 2022 - Nytt golv och tak i bio-rummet 2022 - Nytt golv i kontor, sovrum samt vardagsrum 2022 - Nytt golv i gym och groventré 2022 - Garage målat in och utvändigt 2022 - Ny tvättmaskin 2021 - Ny altan framsida 2020 - Spabad utomhus.

Övrig byggnader

Garage med plats för bil och förvaring.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder