Svanvägen 18

Rödeby, Rödeby

FAMILJEVÄNLIGT PÅ SVANVÄGEN

Längst ner på en lugn och barnvänlig gata hittar ni detta hemtrevliga hem. Här kan du flytta rakt in och trivas, ett hus med många möjligheter och som du med små medel kan sätta din egen prägel på. Detta kedjehus har en bra planlösning som passar både den stora som den lilla familjen och kan anpassas efter dina önskemål och behov. Av alla platser i huset uppskattar nuvarande ägaren den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet mest, husets hjärta och samlingsplats. Här finns plats för alla. Matlagning kan samsas med läxläsning och bebisskratt. Den rejäla köksön är som ett extra matbord, perfekt för bullbaket och när du vill duka upp till buffé. Härifrån har du en bra vy mot gatan och husets framsida, perfekt när du vill ha uppsikt över dina barn samtidigt som du lagar kvällsmat. Från köket har du direktaccsess ut till den trevliga altanen i bästa söderläge. På våren blommar här det fantastiska körsbärsträdet vilket bäddar in altanen och ger en lummig miljö och höjer mysfaktorn. På nedre plan finns även två bra sovrum varav det ena har direkt utgång till trädgården. Husets baksida har många möjligheter, varför inte förlänga altanen hela vägen runt och kanske här montera upp en SPA-tunna! Om du är trädgårdsintresserad finns här möjligheter att skapa din egen kryddträdgård eller varför inte bygga ett orangeri eller en lekstuga! En våning upp möts du av ett rymligt och mysigt allrum som med fördel kan användas både som häng för barn/tonåringar eller fredagsmys med familjen. I anslutning till allrummet finns ett generöst sovrum som kan bli två vid behov, en mindre gästtoalett samt förvaring. Rödeby är en familjevänlig ort och ca 15 minuters bilfärd in till Karlskrona City. Har du och din familj en aktiv livsstil så finns här gott om alternativ. På några minuter är du i Rödebybacken där du vintertid kan åka skidor och sommartid promenera eller springa i ett av flera motionsspår. Här finns även närhet till Rödebys utomhusbad och simhall. I Rödeby finns förskolor och grundskola 1-9, ICA Rödeby, apotek mm samt god bussförbindelse. Fiber finns. Fastigheten är besiktigat. Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

 • 13
  augusti
  lördag
  kl 12:00 - 12:30

Fakta

Utgångspris
2 595 000 kr
Rum

5 st

Sovrum

3 st

Boarea

148 m²

Biarea

15 m²

Tomtarea

576 m²

Byggnadstyp

1½-plansvilla kedjehus

Byggnadsår

1973

Fastighetsmäklare, Delägare

Profil

Linnea Sundquist

072-8872555

linnea@sundquistochclarberg.se

Koordinator, Inredare, Delägare

Profil

Elin Clarberg

072-8874555

elin@sundquistochclarberg.se

Vägbeskrivning

Se karta.

Övrigt

Fastigheten är besiktigad av Anticimex. Se bifogat besiktningsprotokoll under fliken dokument.

Planlösning

Genomgående trevligt lättskött hem som renoverades 2013. På nedre plan finner du ett öppet och socialt väl tilltaget kök, där du med enkelhet kan placera ett stort matbord. Här finns även plats för en lounge-hörna. På nedre plan finns två sovrum i bra storlek, en klädkammare, duschrum och tvättstuga. På övre plan finns ett allrum, kattvind, mindre toalett och ett stort sovrum. Gediget parkettgolv som är slipningsbart.

Rum

 • ENTRÈPLAN

 • HALL

  Välkomnande entré med plats för ett hallbord eller mer yta för förvaring. I anslutning till hallen finns en praktisk garderob och från hallen kommer du till tvättstugan. Vita väggar, vitt tak och parkettgolv.

 • KÖK

  Direkt in möts du av ett öppet och socialt kök (IKEA 2013) med den generösa köksön som en naturlig centralpunkt. Gott om arbetsytor och mycket förvaring. Mörk bänkskiva i laminat som ger det vita köket karaktär. Inbyggd ugn och micro från märket Husqvarna (-13), diskmaskin också från Husqvarna (-18). Induktionshäll och fläkt (-13). Kyl och frys (Husqvarna -13). Stänkskydd i glas. Vita väggar, vitt tak och parkettgolv.

 • VARDAGRSRUM

  Öppet vardagsrum med plats för matbord och soffhörna. Ägaren har tagit ner en vägg mellan kök och vardagsrum vilket skapat en öppen planlösning. Vita väggar, vitt tak och parkettgolv.

 • KLÄDKAMMARE

  Rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring. Parkettgolv.

 • SOVRUM 1

  Trevligt och bra sovrum med utgång till baksida trädgård. Plats för dubbelsäng. Vita väggar, vitt tak och parkettgolv.

 • DUSCHRUM

  Fräscht duschrum utrustat med duschkabin, handdukstork, tvättställ med förvaring. WC. Våtrumstapet och matta.

 • SOVRUM 2

  Bra sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Kan fungera lika bra som gästrum eller kontor. Ljusa väggar med en fondtapet, vitt tak och parkettgolv.

 • TVÄTTSTUGA

  Tvättstuga utrustad med TM/TT från Husqvarna (-13), tvättställ samt varmvattenberedare (-18) . Våtrumsmatta och ljusa väggar.

 • ÖVRE PLAN

 • ALLRUM

  Rymligt allrum som fördel kan användas som både TV-rum eller tonårsavdelning. Här finns även förvaring i form av en kattvind samt en mindre toalett. Ljusa väggar och parkettgolv.

 • SOVRUM

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Är du i behov av fler sovrum kan du här att montera upp en vägg och göra det till två. Ljusa väggar, vitt tak och parkettgolv.

 • TOALETT

  Mindre toalett utrustad med WC och tvättställ. Våtrumsmatta och målade väggar.

 • FÖRRÅD

  Bra oisolerat förråd med gott om plats för förvaring. Förrådet når du både från tvättstugan samt utifrån både från fram och baksida.

 • CARPORT

  Plats för bil.

Tomt

Trädgårdstomt.

Trevlig hörntomt på återvändsgata.

Altan längst med framsida fasad i söderläge.

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Karlskrona Mo GA:2 ändamål: Vägar

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 18/3 2022

Klass

E

Elektricitet

Nätbolag

Rödeby Energi

Leverantör

Rödeby Energi

Förbrukning

11 000 kWh/år

Drift per år

Försäkring

4 959 kr

Vatten/avlopp

8 000 kr

Elförbrukning

30 000 kr

Vägsamfällighet

500 kr

Renhållning

2 500 kr

Summa

45 959 kr

Uppvärmning är inkl hushållsel.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 346 000 kr

Byggnad

1 043 000 kr

Mark

303 000 kr

Skatt/avgift

8 874 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1973

Pantbrev

Summa

1 525 000 kr

Antal

8 st

Närområde

Rödeby är ett omtyckt samhälle med skola från 1-9 och flera förskolor. Här finns det affärer, restaurang, vårdcentral, gym samt goda kommunikationer. Här bor du med närhet till skog, natur och friluftsliv.

Parkering

Uppfart och carport.

Kommunikation

Goda.

Service ställen

ICA Rödeby, Coop.

Byggnad

Typ

1½-plansvilla kedjehus

Byggår

1973

Bjälklag

Trä

Fasad

Tegel och träpanel

Grund

Betongplatta på mark

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direktverkande el och luft/luft värmepunp

Tak

Sadeltak eternit

Fönster

3-glas

Renoveringar

2013 - Renoverat huset och tagit ner innerväggar 2013 - Nytt kök (IKEA) 2013 - Målades panelen om 2013 - Monterat in 3-glas fönster 2013- Bytt all el 2013- Ny TM/TT 2017 - Fiber 2018- Ny varmvattenberedare 2019- Altan.

Övrig byggnader

Förrådsdel


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder