Solhemsvägen 19 -Fritidslyckan

Trummenäs, RAMDALA

FRITIDSLYCKAN

Spartanskt boende med charm som för tankarna till den klassiska svenska sommarstugan. Omgärdad av en lummig trädgård i ett familljevänligt område ligger denna fritidslycka. Charmiga tapeter, ett stort trädäck och ett mysigt uterum sätter karaktär på detta hem. Här kan du koppla av och koppla ner. Byt kontoret mot trädgårdsfix, och den hetsiga vardagen mot mysiga sommardagar. Njut av grillkvällar och fly sommarregnet i det ombonade uterummet. Säljaren har valt att behålla det tidstypiska men dock så prydliga köket. Här kan du även sitta och ta ditt morgonkaffe samtidigt som du blickar ut över den grönskande trädgården. Det finns gott om plats för umgänge i det luftiga vardagsrummet som leder oss vidare ut i det ljusa uterummet. Här kan du inta midsommarlunchen om solen sviker. Från uterummet når du den generösa altanen i söderläge. Här finns plats för både grillmästaren, för den som vill lapa sol eller njuta av en god bok. I huset finns ett sovrum men har du behov av fler sovplatser finns möjlighet i gäststugan som finns på tomten. Denna kan även nyttjas som häng för barnen eller hemmakontor. I huset finner du även ett ljust duschrum och i gäststugan finns det ett tvättställ samt en tvättmaskin. Kanske söker du ett fritidshus med möjlighet till att bygga ut eller en fristad för att komma nära hav och natur. Bli inspirerad av compact living och hur man med enkla medel kan göra smarta lösningar på ett modernt och stilfullt sätt. Om du inte själv nyttjar boendet hela året varför inte hyra ut det till golfare eller sommargäster? Trummenäs är en blandning av skön sinnesro kombinerat av liv och rörelse. Ett familjevänligt område i Karlskrona kommun fullt med lekparker, grönområden och en nybyggd förskola. Här finns massor av aktiviteter, ta tex cykeln ner till padelbanan, golfbanan eller badstranden. Om du blir hungrig eller törstig finns här även en egen kvarterskrog. Huset är besiktigat, fiber finns. Arrendetomt. Välkommen att boka in dig på visning!

Visningar

 • 13
  augusti
  fredag
  kl 13:00 - 14:00

Fakta

Utgångspris
975 000 kr
Rum

3 st

Sovrum

1 st

Boarea

40 m²

Biarea

6.5 m²

Tomtarea

930 m²

Byggnadstyp

Fritidshus 1- Plan

Byggnadsår

1977

Fastighetsmäklare, Delägare

Profil

Linnea Sundquist

072-8872555

linnea@sundquistochclarberg.se

Koordinator, Inredare, Delägare

Profil

Elin Clarberg

072-8874555

elin@sundquistochclarberg.se

Vägbeskrivning

Se karta.

Övrigt

Tillträde till fritidshuset kan ske efter överenskommelse. Vi följer all rekommendation kring Corona. Vid visning delar vi in er i mindre grupper. Hör av dig om du har önskemål om eller behov av alternativa visningsmöjligheter.

Tillträde

Enligt överrenskommelse.

Planlösning

Mysigt fritidshus med tillhörande gäststuga. Möblerbart vardagsrum med utgång till det inbjudande uterummet med plats för matbord. Härifrån har du direkt access till altan och trädgård. Ett sovrum, duschrum och ett prydligt kök i äldre stil med plats för frukostbord.

Rum

 • HALL

  Mysig mindre hall. Två garderober direkt till vänster och plats finns för att hänga av sig ytterkläderna. Vitt tak, vita väggar samt plastmatta på golvet. Om möjlighet finns, slå ut en vägg och öppna upp till köket för att skapa mer rymd.

 • DUSCHRUM

  Funktionellt duschrum utrustat med dusch, WC och handfat. Våtrumsväggar och matta. Vitt kakel vid handfatet. Här finns det möjlighet för dig att sätta din egna prägel på duschrummet.

 • KÖK

  Kök i äldre stil med vita skåpsluckor och lådor. Kyl/frys från Samsung. Ägaren har monterat en bättre begagnad spis precis nyligen (finns ej med på bild). Plats finns för ett mindre frukostbord. Vitt tak och väggar med en läcker fondtapet.

 • SOVRUM

  Sovrum med plats för dubbelsäng eller som nu två enkelsängar. Tjusig blommig tapet som för känslan till en sommaräng. Två garderober, vitt tak och plastmatta på golvet.

 • VARDAGSRUM

  Mysigt vardagsrum med gott om plats för soffa. Pittoresk blommig tapet, vitt tak och charmigt trägolv. Direkt utgång till inglasat uterum.

 • UTERUM

  Här finns plats för matbord och direkt access till altan och trädgård.

 • ÖVRIG BYGGNAD

 • GÄSTSTUGAN

  Här finns plats för dubbelsäng eller som idag en våningssäng. Använd det som en gäststuga eller kanske är detta barnens rum att hänga i? Här finns även en tvättstuga och ett tvättställ.

Tomt

Trädgårdstomt.

Trädäck i söderläge med plats för matbord samt loungehörna.

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Karlskrona Torstäva GA:13 Vägar i Trummenäs

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Energideklaration

Utfört

Behövs ej

Elektricitet

Nätbolag

EON

Leverantör

Affärsverken

Förbrukning

3 000 kWh/år

Drift per år

Uppvärmning

3 000 kr

Försäkring

3 500 kr

Vatten/avlopp

5 156 kr

Vägsamfällighet

400 kr

Renhållning

1 675 kr

Övrigt

1 125 kr

Summa

14 856 kr

Huset har ej varit bebott hela året samt varit uthyrt. Siffrorna är baserade utifrån det. Posten övrigt: Fastighetsavgift/skatt betalas av ägaren till huset.

Arrende

Avgift
19 900 kr

Löptid

27/3 2027

Taxeringsuppgifter

Typkod

225, Småhusenhet, småhus på ofri grund.

Totalt

300 000 kr

Byggnad

300 000 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

2018

Närområde

Trummenäs är ett omtyckt familjevänligt område med närhet till både hav och natur. Här finns även en nybyggd förskola och grundskolan ligger ca 4 km bort i Ramdala. Här råder en stark semesterkänsla då det är gångavstånd till badstrand, golfbana, padelbana, restaurang och båthamn. Med bil tar det ca en kvart in till Karlskrona Centrum.

Parkering

Utanför tomten.

Kommunikation

Goda.

Service ställen

ICA Senoren. ICA Jämjö Hallen och MAXI Lyckeby samtliga ca 6 km bort.

Byggnad

Typ

Fritidshus 1- Plan

Byggår

1977

Bjälklag

Trä

Fasad

Liggande och stående träpanel

Grund

Krypgrund

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direktverkande el.

Tak

Sadeltak. Betongpannor

Fönster

2-glas kopplade

Renoveringar

2021 - Åtgärdat mindre bra brädor på fasaden och fönster. 2019- Nya ventiler och fläkt i duschrum. 2018- Anslutning till fiber. 2018 - Åtgärdat mindre takläkage- se besiktningsprotokoll.

Övrig byggnader

På tomten finns även en mindre gäststuga. Använd det som ett extra sovrum när familj och vänner kommer på besök, eller ditt hemmakontor? Är ni flera i familjen som ska bo här kanske detta är "barnens stuga" Fantasin sätter gränsen för vad du kan göra.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder